Beste muziekliefhebber,

Tot onze spijt moeten we naast het reeds geannuleerde Familieconcert en het concert van het Byzantijnskoor Drenthe, nu ook het concert Bijzonder Jong Talent van 19 april en het Jubileum concert van 24 mei annuleren in verband met het Coronavirus. Het betekent tevens een onverwacht einde van onze concertreeks 2019-2020.
Omdat we deze prachtige concerten van de geprogrammeerde musici, in de nu voor hen moeilijke tijden, niet willen missen, zullen deze concerten voor zover mogelijk worden doorgeschoven naar het nieuwe seizoen. Uiteraard zullen we ook in het komende seizoen rekening moeten houden met het coronavirus voor zover daar nog risico voor bestaat.  

De reserveringen zijn inmiddels terugbetaald. Sommige bezoekers hebben afgezien van terugbetaling waarvoor wij zeer erkentelijk zijn. De entreekaarten, gekocht bij de voorverkoopadressen, kunnen voor restitutie worden aangemeld bij de penningmeester. Tel 0592-389383.

We hopen dat u gezond blijft en verwelkomen u graag weer in het nieuwe seizoen met mooie concerten van onder meer de blokfluitist Erik Bosgraaf (4 oktober), de fagottist Bram van Sambeek (17 januari) en het Van Baerle trio (30 mei). Informatie hierover komt weer op deze website!

Met hartelijke groet,

Annemieke Smit

Voorzitter

Restitutie entreegelden. 

U kunt de bij de voorverkoopadressen gekochte entreekaarten van de geannuleerde concerten Familieconcert De kleine Mozart en Byzantijnskoor Drenthe aanmelden bij onze penningmeester : tel. 0592-389383. Hij verzorgt de restitutie.

Concert Bijzonder Jong Talent
Kalina Vladovski, marimba
Julian van der Linden, saxofoon
Mare Keja, cello
Talent voor site

 

 
Mare Keja                       Kalina Vladovski            Julian van der Linden 


Verrassend succesvol jong talent uit Rolde zelf en Groningen, de prijswinnaars van het Prinses Christina Concours, de jonge celliste Mare Keja en de indrukwekkende Kalina Vladovska op slagwerk en marimba, samen in concert met de jonge opkomende saxofonist Julian van der Linden, dit jaar prijswinnaar van het European Saxophone Forum in Wroclaw.

Het concert is helaas geannuleerd. Wij proberen voor de jonge talenten in het nieuwe concertseizoen een plaatsje in te ruimen.

 

 


 Zondag 24 mei 2020 13.00 uur

Jubileumviering

Ook het jubileum concert is komen te vervallen

We sluiten ons jubileumseizoen af met een heerlijke fietstocht door de mooie omgeving van Rolde, met onderweg een paar prachtige concertjes met muziek van het Klezmer Trio C tot de derde,   Amuse Oreille en de zusjes Nadia en Adelia Askarova, die de unieke combinatie aangaan van de vleugel en het orgel in de Jacobuskerk!  De opening is om 13.00 uur op de Grote Brink  (bij de molen), waar Klein Orkest Rolde zal spelen.

Jubileum voor site