intro src4kerk

De technische ontwikkelingen gaan snel. Daarom is het noodzakelijk dat onze website een update krijgt. Zo zal er onder een nieuwer besturingssysteem worden gewerkt. Voor u als bezoeker heeft het nauwelijks consequenties: het uiterlijk en de indeling zullen over het algemeen gelijk blijven. Ook hoeft de website niet uit de lucht; we bouwen de vernieuwing naast de huidige site en schakelen in één keer over. Waar nodig en mogelijk worden verbeteringen aangebracht, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Nieuws

Abonnement voor donateurs

Voor dit feestelijke jubileum seizoen kunnen de donateurs van de SRC een abonnement kopen voor alle concerten (uitgezonderd het Familie-kinderconcert) voor slechts € 120. Daarmee komt de gemiddelde prijs per concert op 12 euro.
Voor wie nog geen donateur is wellicht een reden om het nu te worden.

Donateurs kunnen
telefonisch 0592 389380
of per e-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
kaarten bestellen voor dit abonnement.

Uw donatie is van harte welkom. Als u een bedrag overmaakt van tenminste € 15,00 per persoon per jaar (€ 10,00 voor een partner) op bankrekeningnummer NL36 RABO 03560 40429 t.n.v. Stichting Rolder Concerten ontvangt u een donateurskaart. Op vertoon van de kaart krijgt u de korting van € 3,00 op de entreeprijs of u schaft het abonnement aan.